E-Moto 125CC equivalent L3e

TCO (Total cost of ownership) L3e = 15% belastingsvoordeel
De goede berekening waarmee men rekening moet houden wanneer men een elektrisch voertuig aanschaft. De verhoogde aankoopprijs van een elektrisch voertuig tegenover zijn thermische varianten, ligt in evenwicht wanneer men de totale kost van het bezitten van het voertuig in kwestie neemt.
De thuiskost van elektrisch laden is uiteraard een pak lager dan je voertuig vol te tanken aan het tankstation. (Zelfs gratis als men bv. zonnepanelen heeft). De afwezigheid van olie, bougies, filters en andere ‘consumabele’ die men in thermische voertuigen terugvindt, vermindert de kost van een onderhoud tot het minimum.
Bovenop de belastingreductie die men krijgt op 125cc equivalenten is de algemene betrouwbaarheid van een elektrische motor, economisch gezien toch een interessantere keuze dan zijn thermische varianten.

Meer info over de belastingvermindering op elektrische 125cc equivalenten. Concreet, voor de aankoop van bijvoorbeeld een Ydra Seven, kan men rekenen op een belastingvermindering van € 974 (15% van de aankoopprijs van € 6.495). Waardoor de effectieve prijs € 5.521 bedraagt. Goed om weten dus !

Urban Planet zorgt voor de juiste documenten zodat uw aanvraag niet kan mislopen .