Horwin CR6

00165
€6 999,00
L3e = 15% belastingsvoordeel
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 7894563125896
Merk: Horwin
Model: CR6
Uitvoering: 95km/u
Gratis levering: Neen

Rijklaar maken (+99euro)= Uitpakken, monteren, algemene controle voertuig, accu opladen, bestelde accessoires monteren, bezorging van de nodige documenten voor de inschrijving van het voertuig, Korte testrit , afstellen remmen , eerste aanlooponderhoud .

LED KOPLAMPEN; Perfect zicht dankzij LED-technologie

Zowel dimlicht als grootlicht met baanbrekende LED-technologie leiden u de weg door het donker. Het licht van de lampen schijnt helderder dan ooit tevoren in een perfect schone witte LED-kleur. Tot 28.000 Candela-licht wordt geprojecteerd door 6 LED-modules door glazen lenzen op de weg voor u om maximaal zicht onder donkere omstandigheden te garanderen. Het resultaat spreekt voor zich: 5 keer betere lichtefficiëntie en betere zichtbaarheid in vergelijking met conventionele halogeenlampen die bekend zijn van traditionele bromfietsen.

Trouwens: dankzij LED-technologie is het energieverbruik minimaal, waardoor je meer bereik en kracht hebt voor je reis.

VOLLEDIGE CONTROLE met een klassieke cockpit

Overzicht is alles. Het grote display van de HORWIN CR6 toont je alle informatie die je nodig hebt tijdens je reis: actuele snelheid, resterende reikwijdte, rijmodus, temperatuur en nog veel meer. In het klassieke Retro design gecombineerd met de modernste techniek. De achtergrondverlichting laat je alle info zien natuurlijk ook bij duisternis.

SLIMME BESTURINGSEENHEID; de Field Oriented Control (FOC)

Om de perfecte balans tussen actieradius en prestatie te vinden, controleert de HORWIN CR6 voortdurend uw rijstijl en rijgedrag. Het wordt ook wel het “brein” van elektrische voertuigen genoemd. De Field Oriented Control (FOC) bewaakt uw gevraagde pk’s vanaf het gaspedaal, zet deze om in slimmere informatie en stuurt deze – als magie – door naar het stuur van uw voertuig. Het resultaat is gewoonweg fenomenaal – de ultieme rijervaring die helaas niet in woorden te beschrijven is.

EINDELOZE KRACHT BETEKENT EINDELOOS PLEZIER.

De HORWIN CR6 maakt gebruik van de modernste lithium-ion batterijen die er zijn. Het 55 Ah accupakket wordt in ca. 3 uur van 0-80% en biedt een actieradius tot 120 kilometer. Net als de toonaangevende autofabrikanten van vandaag zijn de batterijcellen in de CR6 optimaal gepantserd en beschermd. Dit heeft niet alleen invloed op trillingen van het wegdek, vallen van de motorfiets of in het ergste geval ook vallen. De integriteit van de batterij wordt niet aangetast, zelfs niet als een of meer cellen zouden uitvallen.

De HORWIN CR6 zet nieuwe normen in elektrische mobiliteit met zijn prestatiegerichte combinatie van een gloednieuwe Field Oriented Control (FOC) en een krachtige elektromotor. Iedereen die zegt “E-Scooters rijden niet goed “; heeft zeker nog nooit op de HORWIN CR6 gezeten.

Een maximaal vermogen van 6,2 kW en een topsnelheid van 95 km/u garanderen volledig rijplezier.

De Horwin CR6 Pro De nieuw ontwikkelde elektromotor van HORWIN in combinatie met de mechanische handgeschakelde vijfversnellingsbak is waarschijnlijk revolutionair in deze prestatieklasse. Hij combineert puur rijplezier gecombineerd met elektrisch milieuvriendelijk rijden zoals je dat alleen kent van conventionele motorfietsen. Versnelling van 0-60 in slechts 6 sec. en een topsnelheid van 95-105 km/u zijn waarschijnlijk uniek in deze prestatieklasse!

Belangrijkste Specificaties

Momenteel is enkel kleuren Groen & Carbon leverbaar , andere kleuren specifiek op bestelling mogelijk .

De HORWIN CR6 € 6990,00
De Horwin CR6 Pro ( Carbon ) Enkel op bestelling verkrijgbaar € 7590,00
Snelheid:
95 kmu
105 kmu
Max. Koppel:
296 Nm
303 Nm
Max. Vermogen:
72V, 55AH
72V, 55AH
Motor:
Centrale permanent magneet synchroon motor
Elektrische midden-motor synchroon motoren met permanente magneet en handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen

Bewaar dit product voor later