Horwin EK3

00153
€4 285,00
L3e = 15% belastingsvoordeel
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8527419638529
Merk: Horwin
Model: EK3
Uitvoering: 125cc equivalent

COMFORT EN DESIGN ONTMOETEN ELKAAR HIGH-TECH EN VEILIGHEID ( Tot en met 31/07 , gratis accessoires twv 320€ )

Modern design, zachte contouren, prachtige kleuren – fashion en luxe gecombineerd in één. Jong of oud, man of vrouw: de EK3 spreekt iedereen aan!

De EK3 is ontworpen voor dagelijks gebruik en kan snel, elegant en voordelig zelfs langere afstanden afleggen. Deze e-scooter is ruim. Hij kenmerkt zich door een ergonomische, doordachte en comfortabele zithouding.

De EK3 is ontwikkeld volgens de laatste veiligheidsnormen en is uitgerust met tal van hightech systemen. Een ABS-remsysteem, LED-verlichting, een lichtuitschakelvertraging, keyless go, een touch-start display, cruise control, achteruitversnelling, een anti-diefstal alarmsysteem en pechbestendige banden: dit is allemaal standaard bij deze onderhoudsarme scooter , die opvalt door zijn minimale gebruikskosten! Ajha , hij is elektrisch en verbruikt slechts een fractie in vergelijking met een benzine scooter .

MOTOR

ZEER EFFICIËNT EN GOEDKOOP RIJGEDRAG

De door HORWIN ontwikkelde middenmotor genereert 6,2 kW bij een snelheid van 95 km/u. De EK3 accelereert in zes seconden naar 60 km/u en het volledige koppel wordt verkregen zodra de gashendel wordt bediend.

Het constante vermogen van de motor zorgt ervoor dat de scooter onder alle wegomstandigheden stil en comfortabel rijdt. Bovendien combineert de zeer efficiënte motor prestaties perfect met een laag energieverbruik. Alle fijn afgestelde componenten zorgen ervoor dat het aandrijfkettingsysteem van de scooter met de probleemloze, onderhoudsvriendelijke kettingaandrijving efficiënt en stabiel werkt, waardoor deze e-scooter kostenefficiënt kan blijven rijden. Waar wacht je nog op !

LICHT

LED-DAGRIJVERLICHTING VOOR VERBETERDE VEILIGHEID

De automatische dagrijverlichting ADV brandt met een intensief wit LED-licht. Dit verbeterde verlichtingssysteem verhoogt de veiligheid – vooral op regenachtige en mistige dagen. Een automatische uitschakelvertraging bij het uitschakelen van de verlichting verlicht de weg naar de garage of voordeur voordat u afstapt.

De koplampen zijn voorzien van drie ledlampen. Hun helderder en witter licht stelt u in staat letterlijk door de duisternis te schijnen , waardoor ze veel beter zijn dan standaard gloeilampen. In vergelijking met het gele licht dat door conventionele halogeenlampen wordt geproduceerd, is de kleur van deze LED-lampen ook een zeer goede benadering van natuurlijk daglicht. Ze geven de bestuurder een realistischer beeld van de wegsituatie.

USB-VERBINDING

UW SMARTPHONE OPLADEN TIJDENS HET RIJDEN

Wat echter niet ontbreekt is een oplaadpunt , terwijl u onderweg bent met uw EK3 kunt u uw smartphone opladen via de ingebouwde USB-poort. Deze praktische extra functie zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat de batterij van uw mobiele telefoon altijd voldoende is opgeladen – waar en wanneer dan ook.

ALARMSYSTEEM

EEN SLEUTEL DUBBEL ALS AFSTANDSBEDIENING

De scootersleutel is handig voorzien van een geïntegreerde afstandsbediening. Dit betekent dat u de e-scooter kunt starten, uitschakelen en immobiliseren zonder zelfs maar de sleutel in het contactslot te hoeven steken! Lekker praktisch dus .

Het diefstalalarmsysteem kan ook met de transpondersleutel worden in- en uitgeschakeld.

AUTOMATISCHE VEILIGHEID

AUTOMATISCHE VERGRENDELING EN ONTGRENDELEN MECHANISME

Om de EK3 te starten, hoeft u alleen maar de contactsleutel bij u te dragen. Wanneer u de scooter nadert, wordt deze automatisch ontgrendeld. Je hoeft alleen maar op de startknop te drukken. Wanneer u uw EK3 verlaat, wordt deze automatisch opnieuw vergrendeld. Eenvoudig en handig!

COCKPIT EEN COMPLEET OVERZICHT DANKZIJ EEN MODERNE COCKPIT

Het grote display van de HORWIN EK3 toont je alle informatie die je nodig hebt tijdens je reis: huidige snelheid, cruise control , batterijniveau, rijbereik en nog veel meer. Met zijn moderne design, voorzien van de nieuwste technologie, geeft hij dankzij de achtergrondverlichting ook in het donker alle benodigde informatie duidelijk weer.Een bijzonder praktische en innovatieve functie: wanneer u uw vinger over de touch-startstrip onder aan het display schuift, kunt u de motor starten.

REMVEILIGHEID

EEN SPECIAAL REMSYSTEEM DAT ZOWEL INTELLIGENT IS EN DE VEILIGHEID VERBETERT

Het CBS-remsysteem is ontworpen om het remmen veiliger en stabieler te maken. Het verbetert de bescherming tegen de mogelijkheid dat een van de wielen geblokkeerd raakt.

Het CBS (Combined Braking System) verdeelt de remkracht over de voor- en achterremschijven. Dit betekent dat als u in een noodgeval moet remmen, de remweg wordt verkort, waardoor veilig remmen bij hoge snelheden wordt gegarandeerd. Deze remgevoeligheid zorgt voor een uiterst nauwkeurig rijgedrag bij het naderen en navigeren van bochten en bij nat wegdek.

HIGH-TECH BEDIENING

AUTOMATISCH COÖRDINATIE VAN ENERGIEVERBRUIK

Het veldgerichte besturingssysteem FOC is als het ware het brein van uw scooter. Het zorgt ervoor dat de E-scooter snel en soepel opstart en balanceert het vermogen en het energieverbruik om de controle over de motor te verbeteren.

Het systeem herkent uw rijomstandigheden en stuurt de motor aan om optimale prestaties te leveren.

Bovendien optimaliseert het de energiebesparingen en prestaties. Het regenereerd zelfs energie tijdens bepaalde remfasen. En het beperkt het vermogen tijdens bepaalde acceleraties .

  • De innovatieve 72V accu van Horwin zorgt voor een maximale actieradius en optimale veiligheid.
  • De temperatuur van de accu wordt voortdurend gemeten, hiermee wordt voorkomen dat deze oververhit raakt.
  • De lader en accu zijn zo op elkaar afgestemd zodat de accu nooit wordt overladen. Dit zorgt voor extra veiligheid en behoud van de accucapaciteit.
  • Een accu te ver leegrijden verkort de levensduur hiervan aanzienlijk. Om dit te voorkomen heeft het accusysteem van de Horwin een ingebouwd veiligheidssysteem. Zo kan je langer blijven genieten van de maximale accucapaciteit.
  • De accu is uitneembaar en kan hierdoor opgeladen worden buiten de scooter.
  • Doordat er 2 accu’s onder de zitting van de EK3 passen kan je het accupakket tot wel 80Ah uitbreiden ofwel 180km radius

Afmetingen

1900mm x 690mm x 1130mm

Zithoogte

780mm

Wielbasis

1320mm

Gewicht leeg

95kg

Maximum totaal gewicht

200kg

Nominaal vermogen

3,5 kW

Max. vermogen

7,2 Kw

Nominaal tpm

6365 tmp

Koppel

195 Nm

Max. snelheid

95 km/u

Overbrengingsverhouding

1:7,8

Actieradius (gemiddeld 45 km/u)

> 100km (met 1 accu)

Laadcycli

> 1000

Voorwiel

100/80-14

Achterwiel

110/70-13

Remsysteem

CBS hydraulische remmen

Laadstroom

10 A

Oplaadtijd

Radius

ca. 4 uur (0-100%)

90km of 180km

Bewaar dit product voor later