Ontdek onze catalogus
Bekijk onze producten
Professionele kwaliteit
Shop nu !
Razendsnelle levering
Bekijk onze producten
Previous
Next
B110S

Een korte introductie

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen om u bij te staan in een keuze voor E-mobility.

 

U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Uw partner voor kwaliteit

U vind onze ruime toonzaal aan het Leopoldplein .  Het Leopoldplein is een plein gelegen aan de kleine ring ten zuiden van het stadscentrum van de Belgische stad Hasselt.

Samen kijken we naar het geschikte model en geven we professioneel advies . Bovenop krijgt u volledige service na-verkoop .

U kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken buiten onze openingsuren . 

segway scooter

E-Moto 125CC equivalent L3e

TCO (Total cost of ownership) L3e = 15% belastingsvoordeel
De goede berekening waarmee men rekening moet houden wanneer men een elektrisch voertuig aanschaft. De verhoogde aankoopprijs van een elektrisch voertuig tegenover zijn thermische varianten, ligt in evenwicht wanneer men de totale kost van het bezitten van het voertuig in kwestie neemt.
De thuiskost van elektrisch laden is uiteraard een pak lager dan je voertuig vol te tanken aan het tankstation. (Zelfs gratis als men bv. zonnepanelen heeft). De afwezigheid van olie, bougies, filters en andere ‘consumabele’ die men in thermische voertuigen terugvindt, vermindert de kost van een onderhoud tot het minimum.
Bovenop de belastingreductie die men krijgt op 125cc equivalenten is de algemene betrouwbaarheid van een elektrische motor, economisch gezien toch een interessantere keuze dan zijn thermische varianten.

Meer info over de belastingvermindering op elektrische 125cc equivalenten. Concreet, voor de aankoop van bijvoorbeeld een Ydra Seven, kan men rekenen op een belastingvermindering van € 974 (15% van de aankoopprijs van € 6.495). Waardoor de effectieve prijs € 5.521 bedraagt. Goed om weten dus !

Urban Planet zorgt voor de juiste documenten zodat uw aanvraag niet kan mislopen .

Professionele Kwaliteit
Bekijk onze producten
Ontdek onze promoties
Webshop
Uitgebreid assortiment
Urban Planet heeft het !

Gratis levering

Gratis verzending binnen België vanaf €150.

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.