Ontdek onze catalogus
Bekijk onze producten
Professionele kwaliteit
Shop nu !
Razendsnelle levering
Bekijk onze producten
Previous
Next
B110S

Een korte introductie

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen.


U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Uw partner voor kwaliteit

U vind onze ruime toonzaal aan het Leopoldplein .  Het Leopoldplein is een plein gelegen aan de kleine ring ten zuiden van het stadscentrum van de Belgische stad Hasselt.

Samen kijken we naar het geschikte model en krijgt u volledige service na-verkoop en bij aankoop is het eerste onderhoud volledig gratis .

U kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken buiten onze openingsuren . 

segway scooter

Dualtron Minimotors

MinIMotors Dualtron-merk

Dualtron is een merk van scooters vervaardigd door MiniMotors en staat synoniem voor kwaliteit en assortimentdiversiteit. MiniMotors is eigenaar van de scootermerken Dualtron, Speedway en Futecher.
MiniMotors werd opgericht in 1999 en is sindsdien de de facto leider voor het ontwerp en de fabricage van persoonlijke mobiliteitsvoertuigen. MiniMotors wilde geweldige dingen bereiken door zich te concentreren op kwaliteit en door wereldwijd te schalen via distributie.
MiniMotors & Dualtron Brand scooters zijn nu verkrijgbaar in meer dan 30 landen over de hele wereld dankzij een versterkt distributienetwerk. Dit betekent dat de toegang tot het assortiment scooters van Dualtron voor de meesten gemakkelijk is.
Minimotors is oorspronkelijk opgericht in Busan, Zuid-Korea, maar is voornamelijk gericht op de Amerikaanse markt vanwege de enorme omvang en vraag. Als merk groeide MiniMotors aanzienlijk na de introductie van het merk Dualtron - sindsdien zijn wereldwijde retailers wanhopig om ze door te verkopen, voornamelijk vanwege de beschikbare kwaliteit, actieradius en vermogensopties.
Het merknaam Dualtron ontstond rond 2015 - sindsdien zijn ze exponentieel gegroeid met meer dan 500.000 verkochte scooters in heel Europa en meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.
Dualtron staat bekend om zijn brede scala aan modellen die constant in ontwikkeling zijn. van de meer instapmodellen Dualtron Mini & Compact tot de midrange thunder en ultra modellen aangevuld met de krachtpatsers als de Dualtron Ultra 2 en de Dualtron X/X2.
Professionele Kwaliteit
Bekijk onze producten
Ontdek onze promoties
Webshop
Uitgebreid assortiment
Urban Planet heeft het !

Gratis levering

Gratis verzending binnen België vanaf €150.

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.