Ydra Retro Long Range – 100km

00144
€3 295,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 9517536548528
Merk: Ydra
Model: Retro Long Range

Vrijheid op wielen

De Retro, dat is vrijheid op wielen. Met verfijnd en tijdloos Italiaans design. Dit geruisloze pareltje rijdt 100 procent elektrisch. En haalt 45 km/uur. Ideaal om naar school of het werk te rijden. Of om zon- en zomerdagen heerlijk door te brengen.

Ook passie en romantiek zitten bij de Retro ingebakken. De klassieke lijnen en de royale details in chroom zijn een lust voor het oog. En niet alleen als je nostalgisch bent aangelegd. Dankzij de 2 kW-motor, de krachtige lithium-ion batterijen en de ledlampen van achterlicht en richtingaanwijzers rij je met de Retro zo de toekomst binnen. Elektrisch en ecologisch.

Beschrijving

Droom je al een tijdje van een scooter? En dan vooral van een klassiek model waarvan je je ogen niet af kunt houden? Een bromfiets die bovendien geen druppel benzine verbruikt? En die over de weg scheurt zonder gierende motor? Voilà: de Retro.

Zalig zitten

Je voelt je geweldig als je op je Retro door de straten zweeft – op je eentje of met twee. De 2 kW-motor en de krachtige lithium-ion batterijen zorgen voor een fantastische acceleratie. Je zit zo op kruissnelheid. En je zit ook letterlijk goed, dankzij het lage lange comfortabel zadel.

Flexibel laden

Je laadt de verwijderbare lithiumbatterij(en) eenvoudig thuis of op kantoor op. Je hebt daarvoor alleen een gewoon stopcontact van 230 volt nodig. De Retro wordt standaard geleverd met een 40 Ah-lithiumbatterij. Die heeft een bereik van ongeveer 100 kilometer. Met de meegeleverde oplader laad je de batterij binnen de 7 uur volledig op – ’s nachts bijvoorbeeld. Liever sneller? Dan kun je de snellader bijkopen. Daarmee klaar je de klus al in vier uur tijd.

Stijlvol bagagerek

Je Retro wordt nog flitsender met verschroomde bagagerekken (optioneel) vooraan en achteraan. Die geven je elektrische scooter een nog meer klassieke uitstraling. En zijn natuurlijk enorm praktisch. Je kunt de leggers in- en uitklappen. En zelf zwaardere voorwerpen vervoer je moeiteloos en veilig, dankzij het lage zwaartepunt van de elektrische scooter. Wil je nog meer bagageruimte en je spullen beschermen tegen de regen? Dan kun je achteraan op de Retro ook een koffer monteren (apart verkrijgbaar).

Rijbewijs

Je mag met de Retro rijden als je een rijbewijs AM of klasse B op zak hebt.

Ga voor volledige vrijheid met de Retro !
Gecharmeerd door het tijdloze design en het elektrische rijcomfort van de Retro? Kies je favoriete kleur en bestel je vrijheid op wielen.

Motor: Hubmotor (borstelloos)
Vermogen: 2000W
Koppel: 128Nm
Topsnelheid: 45 km/h
Autonomie: 100 km (met twee batterijen)
Batterij: 60V 40Ah
Batterijtype: Lithium
Batterij Uitneembaar: Ja
Lader: 60V 4A (60V 8A > long range)
Laadtijd: 7uur / 4uur
Afmetingen: 1910 x 710 x 1120mm
Gewicht: +/- 75 kg
Nuttige lading: 157 kg
Vering (voor/achter): Hydraulisch / veer
Remmen (voor/achter): Schijf
Banden (voor/achter): 110/90-10
Type voertuig: L1e-B – Bromfiets
Equivalentie: 50cc
Rijbewijs: AM
Verbruik (€/100km): 0,63€
Verbruik (kWh/100km): 2,1kWh
Garantie batterij: 2 jaar
Garantie Voertuig: 2 jaar
Afstandbediening (keyless start): Ja
Alarmsysteem met anti-diefstal motorslot: Ja
USB poort: Ja
Bewaar dit product voor later