Segway-Ninebot E2 PRO E

00294
€399,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8720254406749
Merk: Ninebot
Model: E2 Pro E

Segway-Ninebot E2 PRO E

De Ninebot E2 Pro E KickScooter powered by Segway is de optimale keuze voor comfortabel woon-werkverkeer voor volwassenen die dagelijks naar hun werk moeten pendelen of korte afstanden moeten afleggen tegen hoge kosten. Met een maximumsnelheid van 25 km/u, die wordt aangedreven door een 750 W motor die het klimvermogen tot 18% kan verbeteren, en een bereik tot 40 km ( in Eco mode ) dankzij de RideyLong technologie en een 275 Wh batterij, is hij perfect voor dagelijks woon-werkverkeer.

Het Traction Control System (TCS) helpt om slippen van de banden te voorkomen in verschillende wegomstandigheden en om de stabiliteit te behouden. De KickScooter heeft grote 10” luchtlekvrije luchtbanden, een dubbel remsysteem met een trommelrem voor en een elektronische achterrem gecombineerd met achterwielaandrijving. Hij heeft geïntegreerde richtingaanwijzers voor en achter in het stuur en LED’s van 2,1 W voor en achter om de zichtbaarheid bij weinig licht te verbeteren en de verkeersveiligheid te vergroten.

De E2 Pro E heeft een Apple Find My functie die een veilige manier biedt om je KickScooter te lokaliseren. Het Battery Management System (BMS) controleert de prestaties van de batterij om kritieke situaties te voorkomen en zorgt voor maximale prestaties van de batterij. De lichtgewicht KickScooter heeft een eenvoudig opvouwsysteem. Bovendien geeft het 2,8 inch grote dashboard alle benodigde rij-informatie weer voor het gemak van de bestuurder. De E2 Pro E heeft ook de exclusieve geometrie van het Ninebotframe, dat met behulp van een nauwkeurig ontwerp voor meer veiligheid en stabiliteit op de weg zorgt.


27 km actieradius bij 25 km/u

Nominale Energie Batterij

275 Wh

D-modus Bereik*

35 km actieradius bij 20 km/u

E-modus Bereik*

40 km actieradius bij 15 km/u

*Actieradius bij maximale snelheid: Getest tijdens het rijden met een volle accu, een persoon van 75 kg , 25°C graden en 25 km/u op een gemiddeld wegdek.

*Bereik in modus D: Getest tijdens het rijden met een volle accu, een persoon van 75 kg, 25°C graden en bij 20 km/u snelheid op een gemiddeld wegdek.

*Bereik in modus E: Getest tijdens het rijden met een volle accu, een persoon van 75 kg, 25°C graden bij een snelheid van 15 km/u op een gemiddeld wegdek


Apple Find My

Gebruik de nieuwste geolocatie technologie om uw KickScooter in de gaten te houden, waar die ook geparkeerd staat.

*Activeer het voertuig om verbinding te maken met het Apple Find My netwerk en koppel het voertuig in de Find My app. Daarna kunt u uw voertuig lokaliseren via de ‘Find my app’ in iPhone, iPad, Mac, enz., evenals via de ‘Find my’ items app in de iWatch.
*Alleen voor Apple-apparaten met iOS 14.5, iPad OS 14.5 en Max OS Big Sur 11.1 en hoger.
*Apple, Apple Find My, Apple Watch, Find My, iPhone, iPad, iPadOS, Mac, macOS en watchOS zijn handelsmerken van Apple Inc. IOS is een handelsmerk van Cisco en wordt onder licentie gebruikt.
*Gebruik van de ‘Works with Apple’-badge betekent dat een product is ontworpen om specifiek te werken met de technologie die wordt geïdentificeerd in de badge en is gecertificeerd door de productfabrikant om te voldoen aan de specificaties en vereisten voor Apple Find My-netwerkproducten. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het gebruik van dit product of de naleving van veiligheidsnormen en regelgeving.


Specificaties

Prestaties
Actieradius in Sportmodus Tot 27 km (25 km/u)
Actieradius in standaardmodus Tot 35 km (20 km/u)
Actieradius in ECO-modus Tot 40 km (15 km/u)
Machineparameters
Maximum snelheid Tot 25 km/u
Hellingsgraad Tot 18%
Waterbestendig IPX4
Batterij
Batterij capaciteit275 Wh (7650 mAh)
BatterijbeheersysteemJa
LaadtijdOngeveer. 5,5 uur
LaadtijdCirca 5 uur
Motor
Stroomoutput 350 W
Maximale kracht 750 W
Aandrijving Achterwielaandrijving
TCS traction control system Ja
Rem
Remmen Trommelrem voor en elektronische rem achter
Verlichting
Lichten LED-verlichting vooraan (2,1 W hoog vermogen) en achteraan
Remlichten Ja
Geïntegreerde richtingaanwijzers Voor en achter
Sfeerlichten Nee
Banden
Banden Luchtdichte tubeless banden
Afmeting banden – Voor254 mm, 10-inch
Afmeting banden – Achter254 mm, 10-inch
Connectie
App connectie Ja
Apple Find My Ja
Bluetooth Ja
NFC-technologie (voor vergrendelen/ontgrendelen) Nee
Andere kenmerken
Vouwmechanisme Gemakkelijk op te vouwen
Info display Volledig dashboard in kleur
Informatie op LED scherm Kleuren LED (snelheid, resterende batterij, modi, onderhoud, Bluetooth-connectie, richtingaanwijzers)
Rijmodi3 rijmodi (Eco, Drive, Sport); 1 Loopmodus
Cruisecontrol Nee
Bel Mechanische bel
Verzekeringsplaat houder Ja
USB C-poort Nee
Gecertificeerde reflectoren Ja (E-MARK reflectoren aan voorkant, zijkant en achterkant)

*Controleer en volg de laatste wetten en verkeersregels van uw land, of én waar deze producten mogen worden gebruikt.


Bewaar dit product voor later