Scrambler Ducati E-Bike SCR-E 25km/u

00214
€1 879,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8052679455904
Merk: Ducati
Model: MT-EBDUCSCR-SCRE
Gratis levering: Ja

Scrambler Ducati E-Bike SCR-E

SCR-E is de Ducati Scrambler e-bike met trapondersteuning. Dankzij de dikke wielen van 20 “x 4” kunnen rijders met volledige grip rijden, zelfs op ruwe of offroad-wegen. De 374,4 Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame en garandeert, wanneer volledig opgeladen, een autonomie tot 70 km. Het frame is gemaakt van aluminium en is voorzien van een luxe handgreep met easy-folding technologie voor een eenvoudige en snelle sluiting van het voertuig. De achterlichten zijn geïntegreerd in de zadelpen om een strakke en aantrekkelijke esthetische lijn te behouden. De nieuwste generatie LCD monteert een schemersensor voor het automatisch inschakelen van de verlichting en het detecteren van de buitentemperatuur.

De e-bike is voorzien van een 250W brushless 8FUN achtermotor. Dit type motor vereist minimaal onderhoud en heeft een zeer lage slijtage. Hij houdt buitengewoon goed stand bij verschillende snelheden en hij is erg stil en comfortabel , zelfs op natte of gladde wegen, omdat er geen risico is dat de wielen doorslippen. Deze motor is ideaal voor gebruik in de stad.


KADER : Gemaakt van aluminium, opvouwbaar met Deluxe handgreep
MOTOR : achter, merk 8FUN 36V, 250W
ACCU : SAMSUNG 36V, 10.4Ah, 374Wh, geïntegreerd in het frame
WIELEN : 20 “X 4.0” KENDA-merk, K1188-model
REMMEN : hydraulische schijf voor en achter, merk TEKTRO, model HD-T2
VERSNELLING : SHIMANO TOURNEY 7 versnellingen
UITVOERING : Model LCD 800U, IP65 waterdicht, ondersteuningsniveaus, AAN/UIT verlichting, kilometerteller met bijbehorende functies, schemer- en temperatuursensor
ZADEL : SR-merk, VIVO-model
AUTONOMIE : Max. 70 km*
MAX GEWICHT SUPP. : 100kg


(*deze afstand is afhankelijk van: het gebruikte ondersteuningsniveau, het gewicht van de bestuurder, spierkracht, bandenspanning, helling van de weg, aantal stops en starts , weersomstandigheden ).


Bewaar dit product voor later