SEGWAY-NINEBOT E2 E

00250
€329,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8720254405216
Merk: Segway Ninebot
Model: E2 E

Ninebot KickScooter E2 Powered by Segway

We willen iedereen een oplossing bieden voor korte afstanden, daarom introduceren we de Ninebot KickScooter E2. Hij heeft een stijlvol ontwerp met een groot LED-dashboard, een soepele rijervaring, betrouwbare kwaliteit en hoge kostenefficiëntie. Hij gaat tot 20 km/u en ondersteunt tot 25 km bereik voor dagelijks woon-werkverkeer.

Verken de stad

Het modieuze ontwerp van de E2-serie is geïnspireerd op de surfstijl. Het stijlvolle uiterlijk zorgt ervoor dat je je onderscheidt van de massa! Bovendien maakt zijn ultradunne voetenplank met lage zwaartekracht de rijervaring soepel en stabiel.

Alles in één oogopslag op het grote dashboard

De E2-serie heeft een groter dashboardontwerp van 2,8 inch, dat informatie zoals snelheid en batterijniveau in één oogopslag weergeeft! De 25° kantelhoek van het scherm is ergonomisch ontworpen voor comfort en is gemakkelijk te bekijken tijdens het rijden.

Gemakkelijk voor met het dagelijkse woon-werkverkeer

Met een bereik tot 25 km kun je met de KickScooter E2 Plus efficiënt omgaan met het dagelijkse verkeer naar je werk, studie of gewoon als ontspanning.

De KickScooter ondersteunt 3 rijmodi:

  • Standaardmodus: Balanceert snelheid en bereik met een maximale snelheid tot 20km/u.
  • Sportmodus: Snellere snelheid, meer kracht met een maximale snelheid tot 20 km/u.
  • Loopmodus: Lopen met minder inspanning met een maximale snelheid van 5 km/u. De 300W krachtige motor levert sterke kracht om te versnellen en hellingen tot 12% te beklimmen!

Onderhoudsvrije holle banden!

De E2-serie wordt geleverd met nieuw ontwikkelde holle binnenbanden van 8,1 inch, voor een uitstekende rijervaring: lekvrij, onderhoudsvrij en beter schokabsorberend vermogen.

Duurzame en waterdichte KickScooter

Duurzaamheid op automotive niveau Dankzij het ontwerp van het SPFH590-stalen frame van automotive lkwaliteit zijn de duurzaamheid en de breukbestendigheid van de E2-serie aanzienlijk verbeterd. Bovendien kun je dankzij het IPX4 weerbestendige ontwerp gemakkelijk rijden in verschillende weersomstandigheden.

Dubbel remsysteem voor jouw veiligheid!

De combinatie van de elektronische rem voor en de mechanische trommelrem achter (bediend door één hendel) zorgt voor een efficiënte en betrouwbare rem.

Meervoudige bescherming voor veilig rijden

De Ninebot E2-serie wordt geleverd met een 2,1 W voorlicht waardoor je in het donker beter zichtbaar bent tot op 13,5 meter afstand.

Voor de veiligheid zorgen het achterremlicht en de E-MARK-gecertificeerde reflectoren ervoor dat je te allen tijde opvalt om botsingen te voorkomen.

Smart BMS, beschermt uw batterij en rit

Het 6-beschermingsmechanisme van het Smart Battery System management (BMS) ontwikkeld door Segway-Ninebot, zorgt voor een lange levensduur.

  • Bescherming tegen kortsluiting
  • Bescherming tegen overspanning
  • Dubbele bescherming tegen overladen
  • Dubbele bescherming tegen overontlading
  • Temperatuur bescherming
  • Laag voltage auto-slaap bescherming

Ingeklapt/uitgeklapt: neem je KickScooter overal mee naartoe!

De KickScooter is in één stap uit te klappen. Je kunt hem gemakkelijk dragen om in een lift te stappen, in het openbaar vervoer, op te bergen of in de kofferbak van je auto te leggen.

SPECIFICATIES
Banden 8,5” vol rubberen banden
Maximale gewicht bestuurder 90 kg (198.4 lbs)
Netto gewicht 14.2 kg
Maximale snelheid Up to 20 km/h
Maximale bereik Up to 25 km
Maximale klimhoek Up to 12%
Batterij 220 Wh
Rem 2 remmen : electronisch vooraan en trommelrem achteraan
Sfeerverlichting onder voetsteun nee
Rijmodi 3 modes (Eco, Drive, Sport); 1 Walk Mode
Gecertificeerde reflectoren Ja (voorraan , zijkant & achteraan E-MARK reflectors)


Bewaar dit product voor later