Ducati Pro III with turning signals

00169
€889,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 8056711530703
Merk: Ducati
Model: Pro 3
Uitvoering: E-step

Ducati Pro III

  • Motor: de Hub motor van 350 W en Peak Power 515 W garandeert je scooter een optimale stuwkracht bij de rit , ook bij hellingen tot 20% .
  • Veiligheid: de twee onafhankelijke schijfremmen voor en achter vergemakkelijken het remmen in elke situatie. De KERS-technologie ( Kinetic Energy Recovery Systems (KERS) zijn systemen voor recuperatief remmen) maakt een kleine energieregeneratie van de batterij mogelijk, die vervolgens bij het starten van het voertuig wordt gebruikt. De richtingaanwijzers bevorderen je rit met de elektrische step en geven steeds de richting aan op de baan .
  • Autonomie: Ducati Pro-III kan je tot 50 km naar je bestemming begeleiden zonder de accu op te laden. Met de meegeleverde 48V-oplader kun je het voertuig heel eenvoudig via de aansluiting aan de zijkant van het voetframe opladen.
  • Display: je kunt de step via het 3,2 inch led-display bedienen en beheren door de elektrische step met de Ducati Urban e-Mobility-app te verbinden, en kan je alles op afstand via je smartphone doen. De geïntegreerde USB-poort in het display dient als oplader voor je mobiele telefoon, zodat je altijd in contact blijft , superhandig !
  • NFC-tags: om de Ducati Pro-III scooter te activeren, heb je een NFC-sleutel nodig, waardoor hij veiliger is op te starten en je dus ook een anti-diefstal systeem hebt.

Specificaties :

KADER: magnesium legering
MOTOR: 350W, piekvermogen 515W
BATTERIJ: 36V, 13.0Ah, 468Wh
WIELEN: 10″ tubeless voor- en achterbanden
REMMEN: Dubbele schijfrem voor en achter, met KERS
SCHERM : 3,2″ LED-display, met USB-stekker
AUTONOMIE : tot 50 km*
MAX GEWICHT : 100kg
LAADTIJD: rond 8-9 uur
SNELHEID: M1: 6km/u | M2: 15km/u | M3: 20km/u | M4: 25 km/u
NETTO GEWICHT: 17,5 kg*(kan variëren afhankelijk van het gewicht van de berijder, de toestand van de wegen, de temperatuur enz.)

Bewaar dit product voor later