Dualtron Victor Luxury 60V 30Ah

00213
€2 548,00
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 3701122101879
Merk: Dualtron
Model: Victor Luxury

Dualtron Victor Luxe elektrische scooter

Ontdek de luxe versie van onze elektrische scooter Dualtron Victor. Deze exclusieve machine heeft een nieuw, moderner ontwerp en andere kenmerken dan de klassieke versie. We zien meteen het verschil tussen de twee modellen aangezien de Dualtron Victor Luxury een voetsteun aan de achterkant van het dek heeft . Deze bevindt zich op het deck en is bedekt met een rubberen grip , vergelijkbaar met die van de Dualtron Thunder 2.

Een krachtige en snelle elektrische scooter:

Al vele jaren maken wij krachtige elektrische scooters. Ons sportieve Dualtron-assortiment illustreert onze knowhow in high-end scooters . De Dualtron Victor maakt daarom gebruik van al het DNA van deze reeks om ongelooflijke prestaties te leveren .

Uitgerust met een motor in elk wiel, ontwikkelt deze elektrische scooter een vermogen van 4000W . Dit aanzienlijke vermogen zorgt voor een fenomenaal koppel en een topsnelheid van 80 km/u . Genoeg om nooit zonder stroom te zitten, ongeacht de situatie of de afgelegde route.

Met zo’n hoog vermogen was het nodig om de scooter uit te rusten met een grote accu. Daarom vindt u bij ons twee accu’s waar u uit kunt kiezen: de LG 21700 60V 30Ah of de CN 60V 24Ah , twee betrouwbare accu’s met grote capaciteiten. Hierdoor kun je tot wel 100 kilometer afleggen op één lading .

Een comfortabele elektrische scooter:

De Dualtron Victor stond bekend om zijn rijcomfort in alle situaties, maar deze Luxe uitvoering is dat nog meer. Voor deze Dualtron Victor Luxury hebben we inderdaad gekozen voor een “zachte” ophanging . Dit patroon maakt de scooter dan ook zeer flexibel en zeer aangenaam op alle terreinen.

Als hij comfortabel is, is de Dualtron Victor ook heel veilig om mee te rijden. Dankzij het rijgedrag en de hydraulische remmen kunt u in alle veiligheid rijden. De voetsteun zorgt voor een optimale rijpositie en dus een betere grip op de scooter. Je kunt er ook een remlicht aan de achterkant aan toevoegen, zodat je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Samenvatting van Dualtron Victor Luxury-kenmerken:

  • Hydraulisch schijfremsysteem voor en achter (ZOOM).
  • 160 mm remschijven.
  • 10 inch x 3 brede banden (CST) met binnenbanden.
  • LED lichten.
  • Dubbele stuurpenklem.
  • Rubber handvat.
  • LED’s geïntegreerd in de draagarmen.

Technische eigenschappen

ACCU

60V 30Ah

POWER

4000W

AUTONOMIE

100 km

BEPERKTE SNELHEID

25 km/u

MAXIMALE SNELHEID

80 km/u

REMMEN

Volledig hydraulisch

GEWICHT

33kg

WIELEN

10×3″ binnenband

MAXIMALE BELASTING

120kg

LAAD TIJD

17-21 uur

10uur snelladen


UITGEVOUWEN FORMAAT

1110 x 609 x 1247 mm

OPGEVOUWEN FORMAAT

1110 x 279 x 560 mm


*Deze step is enkel op bestelling verkrijgbaar , 5-7 werkdagen levertermijn

Bewaar dit product voor later