Ontdek onze catalogus
Bekijk onze producten
Professionele kwaliteit
Shop nu !
Razendsnelle levering
Bekijk onze producten
Previous
Next
B110S

Een korte introductie

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen.


U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Uw partner voor kwaliteit

U vind onze ruime toonzaal aan het Leopoldplein .  Het Leopoldplein is een plein gelegen aan de kleine ring ten zuiden van het stadscentrum van de Belgische stad Hasselt.

Samen kijken we naar het geschikte model en krijgt u volledige service na-verkoop en bij aankoop is het eerste onderhoud volledig gratis .

U kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken buiten onze openingsuren . 

segway scooter

Vsett

Over Vsett

Vsett Intelligent Technology Co., Ltd. werd opgericht in 2018. Het bedrijf is een professionele producent die zich bezighoudt met onderzoek, uitbreiding, productie, verkoop en onderhoud van elektrische Vsett-scooters en hun accessoires. Vsett is gegroeid in een intelligente markt voor elektrische mobiliteit door alles in het werk te stellen om een comfortabel en intelligent merk te creëren dat elektrische mobiliteit levert. Onze ervaren medewerkers zijn altijd beschikbaar voor strikte kwaliteitsborging en goed doordachte klantenondersteuning met betrekking tot de behoeften van de klant en het veiligstellen van volledige tevredenheid. We geven altijd om de behandeling van de klant na de verkoop en we stellen de behoeften van de klant op de hoogste prioriteit. Dankzij eerlijke en diepgaande ondersteuning worden onze klanten niet alleen onze langdurige zakenpartners, maar ook onze vrienden. We hebben goede, langdurige relaties opgebouwd met onze klanten in België en in het buitenland. Onze producten worden ook geëxporteerd naar de regio van de Europese Unie.
Professionele Kwaliteit
Bekijk onze producten
Ontdek onze promoties
Webshop
Uitgebreid assortiment
Urban Planet heeft het !

Gratis levering

Gratis verzending binnen België vanaf €150.

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.