Ontdek onze catalogus
Bekijk onze producten
Professionele kwaliteit
Shop nu !
Razendsnelle levering
Bekijk onze producten
Previous
Next
B110S

Een korte introductie

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen om u bij te staan in een keuze voor E-mobility.

 

U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Uw partner voor kwaliteit

U vind onze ruime toonzaal aan het Leopoldplein .  Het Leopoldplein is een plein gelegen aan de kleine ring ten zuiden van het stadscentrum van de Belgische stad Hasselt.

Samen kijken we naar het geschikte model en geven we professioneel advies . Bovenop krijgt u volledige service na-verkoop .

U kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken buiten onze openingsuren . 

segway scooter

New Ydra Seven ( 7jaar garantie* )

00137
€5 995,00
L3e = 15% belastingsvoordeel
Op voorraad
1
Productgegevens
EAN: 6582354593581
Merk: Ydra
Levering: Levering aan huis mogelijk
Model: Seven

New Ydra Seven* ( Huidige Levertermijn 2 weken * )

100Ah CATL BATTERIJ.

CATL is een wereldtopmerk, gekend voor zijn batterijen van extreem hoge kwaliteit, deze batterijen worden ook in TESLA wagens gebruikt (tot en met 2000 laadcycli), met een recordgarantie (van 7 Jaar – 70.000Km – 70% rendement), CATL heeft een zeer hoge kwaliteitsstandaard, met zijn nieuwe generatie cellulaire batterijen met verhoogde energiedensiteit, een Smart Battery Management Systeem die je batterij optimiseert in gebruik en beschermt, alsook zijn deze voor 95% recycleerbaar.

Tot 170km rijbereik per laadbeurt

Geïntegreerde snellader, geen externe laders om mee te sleuren, men kan de stekker aan elk standaard 220V stopcontact opladen, in minder dan 4u is de batterij volledig opgeladen, na 2 uur laden zit men aan 70%.

De Ydra Seven: een efficiënte en homogene motor met zeer agiel rijgedrag, aangepaste ophanging en CBS regeneratieve remmen, (Combined Break System; Voor en achterrem met dezelfde remhendel). Door zijn compacte afmetingen, het lage zwaartepunt, kleine draaicirkel en soepele gasbediening, responsief maar tegelijk progressief zorgt voor steeds een perfecte dosering aan kracht en maakt dat dit een zeer behendig en comfortabel beestje is op de baan. Alsook heeft de motor een achteruitrijstand om al uw manoeuvres te begeleiden, volledige LED-Verlichting, ‘appel de phares’ of stand op de lichten om chauffeurs attent te maken op jouw aanwezigheid, alsook 4 pinkerstand. Zijspiegels in goede dimensie en positie, alsook het windscherm, groot genoeg om voldoende bescherming te bieden aan de bestuurder, maar nog steeds elegant qua uitstraling. BMS (Battery Management System) Intelligent batterijsysteem voor optimale autonomie en performantie.

107km/u max. Snelheid

QS-Motor, gereputeerd als onverwoestbaar, met levendige acceleraties en een topsnelheid hoger dan 107Km/h. 3 Rijmodi zijn beschikbaar om zich aan elke omgeving aan te passen; 1e versnelling t.e.m 50Km/h; 2e versnelling 90 Km/h en de derde versnelling t.e.m 115 Km/h topsnelheid. Zeer polyvalent, agiel en wendbaar. Door zijn strakke design rij je makkelijk en comfortabel door de files heen, zelfs boven de 100Km/h. Dynamische rijposities zijn mogelijk door de dubbele voetsteun, ook zijn deze voorzien voor eventuele passagiers die meerijden. Een Hoog resolutief LED-Scherm met automatische dag en nachtmodus. De batterij indicator is opgedeeld in 10 Segmenten, deze wordt ook afgebeeld in functie van het ‘live’ verbruik van de batterij, zodat men steeds een reeële en betrouwbare weergave heeft van hoeveel autonomie men nog heeft. 5V USB-Poort en Keyless driving met de bijgeleverde afstandsbediening. Een goede afwerking en bescherming van de interne elektrische onderdelen en een afwerking met oog voor detail, zijn elementen die onze ‘Seven’ karakteriseren.

TCO (Total cost of ownership) – De goede berekening waarmee men rekening moet houden wanneer men een elektrisch voertuig aanschaft.

De verhoogde aankoopprijs van een elektrisch voertuig tegenover zijn thermische varianten, ligt in evenwicht wanneer men de totale kost van het bezitten van het voertuig in kwestie neemt. De thuiskost van elektrisch laden is uiteraard een pak lager dan je voertuig vol te tanken aan het tankstation. (Zelfs gratis als men bvb zonnepanelen heeft). De afwezigheid van olie, bougies, filters en andere ‘consumables’ die men in thermische voertuigen terugvindt, vermindert de kost van een onderhoud tot het minimum. Bovenop de belastingsreductie die men krijgt op 125cc equivalenten is de algemene betrouwbaarheid van een elektrische motor, economisch gezien toch een interessantere keuze dan zijn thermische varianten.

Meer info over de belastingvermindering op elektrische 125cc equivalenten.

Concreet, voor de aankoop van een Ydra Seven, kan men rekenen op een belastingvermindering van € 974 (15% van de aankoopprijs van € 6.495). Waardoor de effectieve prijs € 5.521 bedraagt. Goed om te weten !


Specificaties

Moteur/Motor: Hub motor
Puissance/Vermogen: 7000W of 7Kw
Couple/Koppel: 108 NM
Vitesse maximale/Topsnelheid: 107 km/h
Autonomie jusqu’à/Autonomie tot 170km
Batterie/Batterij: CATL 72V 100Ah
Batterie amovible/Batterij uitneembaar: Non/Nee
Chargeur/Lader: 72V/25A intégré/aan boord
Temps de chargement/Laadtijd: 4h
Dimensions/Afmetingen: 1965x785x1330mm
Poids/Gewicht: 105 kg
Charge utile/Nuttige lading: 201 kg
Suspension (avant/arrière)/Vering (voor/achter): Hydraulique/Hydraulisch
Freins (avant/arrière)/Remmen (voor/achter): Disques/Schijf
Pneus (avant/arrière)/Banden (voor/achter): 130/60-13 / 130/60-13
Equivalence-Type de véhicule/Equivalentie-Type voertuig: 125cc - L3e
Permis/Rijbewijs: A1
Consommation (€/100km)/Verbruik (€/100km): € 1,47
Consommation (kWh/100km)/Verbruik (kWh/100km): 4,9
Garantie batterie/Garantie batterij: 7 ans/7 jaar (70.000km - 70%)
Garantie véhicule/Garantie voertuig: 2 ans/2 jaar 24maand/24mois
Commande à distance (démarrage sans clé)/Afstandbediening (keyless start): Oui/Ja
Alarme avec verrouillage moteur (antivol)/Alarmsysteem met anti-diefstal motorslot: Oui/Ja
Port USB/USB poort: Oui/Ja
Bewaar dit product voor later
Professionele Kwaliteit
Bekijk onze producten
Ontdek onze promoties
Webshop
Uitgebreid assortiment
Urban Planet heeft het !

Gratis levering

Gratis verzending binnen België vanaf €150.

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.