Ontdek onze catalogus
Bekijk onze producten
Professionele kwaliteit
Shop nu !
Razendsnelle levering
Bekijk onze producten
Previous
Next
aanbod segway elektrische scooter

Een korte introductie

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen.


U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Uw partner voor kwaliteit

U vind onze ruime toonzaal aan het Leopoldplein .  Het Leopoldplein is een plein gelegen aan de kleine ring ten zuiden van het stadscentrum van de Belgische stad Hasselt.

Samen kijken we naar het geschikte model en krijgt u volledige service na-verkoop en bij aankoop is het eerste onderhoud volledig gratis .

U kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken buiten onze openingsuren . 

segway scooter

E-Skate

Urban Planet heeft als missie om steden kleiner te laten lijken, campussen toegankelijker en woon-werkverkeer aangenamer te maken. Onze boards zijn ontworpen en gebouwd om de ontberingen van het dagelijks gebruik aan te kunnen en bieden tegelijkertijd een opwindende rit met ongeëvenaarde kracht en controle.

Een elektrisch skateboard is de perfecte metgezel voor elektrische surfplankrijders. Als je geen tijd hebt om naar het water te gaan of als je op zoek bent naar een coole ervaring op weg naar je werk of vrijetijdsbesteding , dan is een e-skateboard de perfecte keuze.

Apsuboard F3
Apsuboard F3
Apsuboard F3
Levertermijn 4 weken
€549,00
Professionele Kwaliteit
Bekijk onze producten
Ontdek onze promoties
Webshop
Uitgebreid assortiment
Urban Planet heeft het !

Gratis levering

Gratis verzending binnen België vanaf €150.

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.