Ontdek onze catalogus
Bekijk onze producten
Professionele kwaliteit
Shop nu !
Razendsnelle levering
Bekijk onze producten
Previous
Next
B110S

Een korte introductie

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide assortiment van producten die nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd kunnen worden. De verzending van bestellingen verloopt steeds razendsnel en met de nodige nauwkeurigheid.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen.


U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen of vrijblijvend professioneel advies. Wij staan u met veel plezier bij. Contacteer ons om direct met een specialist in contact te komen!

Uw partner voor kwaliteit

U vind onze ruime toonzaal aan het Leopoldplein .  Het Leopoldplein is een plein gelegen aan de kleine ring ten zuiden van het stadscentrum van de Belgische stad Hasselt.

Samen kijken we naar het geschikte model en krijgt u volledige service na-verkoop en bij aankoop is het eerste onderhoud volledig gratis .

U kan vrijblijvend langskomen of een afspraak maken buiten onze openingsuren . 

segway scooter

Ducati

Deze Ducati elektrische E-steps worden onder licentie geproduceerd door PLATUM.

Urban travel is een bijzonder actueel onderwerp en duurzaam vervoer is een groeiende trend. Ducati komt tegemoet aan deze nieuwe marktbehoeften door een licentieovereenkomst te ondertekenen met PLATUM voor de ontwikkeling en distributie van verschillende modellen, waaronder opvouwbare e-bikes en elektrische scooters.
Het voorstel is verdeeld in drie merken Ducati, Ducati Corse en Scrambler Ducati en is ontworpen voor degenen die zich met stijl en originaliteit door de stad willen verplaatsen.
Tijdens de ontwikkeling van de producten is speciale aandacht besteed aan het ontwerp, samengesteld door het Ducati Design Centre: het resultaat is een innovatieve collectie met een aantrekkelijk design.
Professionele Kwaliteit
Bekijk onze producten
Ontdek onze promoties
Webshop
Uitgebreid assortiment
Urban Planet heeft het !

Gratis levering

Gratis verzending binnen België vanaf €150.

Omruilen

14 dagen bedenktijd, omruilen kan altijd.

Snelle levering

Vandaag besteld, de volgende dag verzonden.